AFB FEEDS

#Nuffnang: CPUV Untuk Saya!

ALHAMDULILLAH!

Akhirnya Nuffnang beri juga CPUV untuk saya.
Patutlah earning naik mendadak pun. Ada CPUV rupa-rupanya.
Hehe Syukurlah. Ingatkan Nuffnang merajuk dengan saya sebab 2-3 hari
ni jarang ternampak iklan nuffnang di blog saya.

Sepatutnya saya yang merajuk sebab dari awal tahun lagi memohon untuk
CPUV. Mujurlah saya tak merajuk. Still update dan berusaha
tingkatkan trafik blog.


Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah!

"Sabda Rasulullah S.A.W : "Allah tidak memberi sesuatu nikmat ke atas seseorang hamba lalu ia berkata alhamdulillah, melainkan apa yang diberinya adalah lebih baik dari apa yang diambilnya" [HR: Ibn Majah]."


 Lagi RM16.50 untuk cash out kali ke-4!
Jom tekan-tekan iklan di blog!!
=)

You Might Also Like

4 Surat Cinta

  1. wahh bestnya..hmm sy dah buat byk bnda nk dptkn couv. ada yg kata kena update profile dlm nuffnang kerap. dah buat dah. siap mesej pd nuffnang lg tntang cpuv ni. but till now, diam je..hmm

    ReplyDelete
  2. @NURSHAKIRA ABDUL HALIM hehe kena update profile selalu? tak tahu pula. yg sayu tahu kena selalu hantar ticket kepd nuffnang. shakira sabar ya. InsyaAllah klau ada rezeki, nnti adlah cpuv tu.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...salam lebaran.....apa yang kita perlu buat untuk dapatkan cpuv...?

    ReplyDelete