#Nuffnang: CPUV Untuk Saya!

ALHAMDULILLAH!

Akhirnya Nuffnang beri juga CPUV untuk saya.
Patutlah earning naik mendadak pun. Ada CPUV rupa-rupanya.
Hehe Syukurlah. Ingatkan Nuffnang merajuk dengan saya sebab 2-3 hari
ni jarang ternampak iklan nuffnang di blog saya.

Sepatutnya saya yang merajuk sebab dari awal tahun lagi memohon untuk
CPUV. Mujurlah saya tak merajuk. Still update dan berusaha
tingkatkan trafik blog.


Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah!

"Sabda Rasulullah S.A.W : "Allah tidak memberi sesuatu nikmat ke atas seseorang hamba lalu ia berkata alhamdulillah, melainkan apa yang diberinya adalah lebih baik dari apa yang diambilnya" [HR: Ibn Majah]."


 Lagi RM16.50 untuk cash out kali ke-4!
Jom tekan-tekan iklan di blog!!
=)

4 ulasan:

  1. wahh bestnya..hmm sy dah buat byk bnda nk dptkn couv. ada yg kata kena update profile dlm nuffnang kerap. dah buat dah. siap mesej pd nuffnang lg tntang cpuv ni. but till now, diam je..hmm

    BalasPadam
  2. @NURSHAKIRA ABDUL HALIM hehe kena update profile selalu? tak tahu pula. yg sayu tahu kena selalu hantar ticket kepd nuffnang. shakira sabar ya. InsyaAllah klau ada rezeki, nnti adlah cpuv tu.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum...salam lebaran.....apa yang kita perlu buat untuk dapatkan cpuv...?

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.