Let's Say Alhamdulillah

Assalamualaikum!

Alhamdulillah!
Selamat  pergi dan balik dari
KEM QIADI 
yang berlangsung selama 3 hari di Tok Bali, Kel.

Letih memang letih dan kat sana memang tak
cukup tidur.Mana taknya, pukul 1 setengah baru terhegeh-hegeh
nak 'terbang' atas tilam. Pukul 4 dah kena bangun qiam.
Tapi tak rugi. Syukur dapat berqiam berjemaah lagi selepas qiam berjemaah
dengan adik-adik di Kem Qiamullai Ting. 1.

“Dan pada sebahagian malam hari bersembahyang tahajud lah kamu sebagai suatu ibadah tambahan bagimu; mudah-mudahan Tuhan-mu mengangkat kamu ke tempat yang terpuji.” (al-Israa`: 79)

Balik aje dari sekolah.
Abah saya cakap ada cek sampai
untuk saya masa hari khamis lepas. Terus tersengih lebor
dan pergi ambil cek tu dan tengok....

 cek pertama dari Nuffnang.

Alhamdulillah.
Terima kasih Allah! 

Buat masa ini, saya tak boleh nak aktif blogging.
Jawatan sebagai badan dakwah sekolah memang menggalas
pelbagai aktiviti di sekolah. Jadi saya tak ada masa nak blogging seperti selalu.

Jadi saya tinggalkan giveaway untuk sahabat-sahabat sekalian.
Jangan lupa sertai untuk memeriahkan GA ini ya?

  

2 ulasan:

  1. seronoknye dapat cek dari nuffnang.tahniah :D

    BalasPadam
  2. congrats dapat cek pertama Nuffnang tu... tumpang happy... ^_^

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.