Cats Fight Giveaway

-ENTRY MELEKAT SEHINGGA 10/03/13-
 macam cover novel pulak

 | SYARAT - SYARAT | 


1. Follow blog Miss Spectacles 
ATAU 
Masukkan link blog Miss Spectacles ke dalam bloglist 
*untuk tahu perkembangan GA ini*

 2. Buat satu entry, "CATS FIGHT GIVEAWAY" 

*tidak wajib*
 a) Dalam entry anda, letak gambar kucing kesayangan/haiwan peliharaan anda
 b) Ceritakan serba sedikit tentang haiwan kesayangan anda itu 

*Bagi sesiapa yang ceritakan kisah haiwan kesayangannya, anda akan mendapat dua random. Satu random hadiah biasa. Satu lagi random hadiah special iaitu dress/top*

 3. Letak banner kat atas tu dan back link entry ini

4. Tag? 3 orang dah cukup.

 5. Like fanpages, follow blog dan twitter sponsor 

6. Tinggalkan link entry anda beserta link FB dan Twitter anda di kotak komen entry ini.


 | SPONSOR - SPONSOR | 

46 PEMENANG YANG BERTUAH !!

1. RAZIQ CHEF : TOPUP RM3 - 3Pemenang 
 Like :  


2. HAZIQAH : HEADER - 3Pemenang 
Like:  


3. PN. BAYU : 1 PASANG KAIN COTTON - 1Pemenang 
 


4. NOR AISHAH : BB CREAM - 1Pemenang, TOPUP RM5 - 2Pemenang 
  


 5. LEEN NAJIB : AZTEC SHIRT - 1Pemenang 


6. NUR HANIM : CURSOR - 3Pemenang 
 


7. AIN GRAPHIC : VOUCHER DISCONT 5% AT ANSENEDA SHOP -Semua Peserta 
 Like:  


 8. NABILA BIELA : REVIEW BLOG - 3Pemenang 
Like:  


9. JAAKECHIK : TOPUP RM5 - 2Pemenang 


10. NUR SYAZLIA : CURSOR - 10Pemenang 
Like:  


 11. NUR AJLA : HEADER, BANNER, EDIT BLOG DENIM FULL, REVIEW BLOG - 3Pemenang BLOG REVIEW, BANNER - 3Pemenang 
 
Like:  


12. ONE STOP SHOPPING 2013 : DRESS/TOP - 1Pemenang (POSTAGE FEE)
Like:  



 13. EIFLLE LA : EDIT BLOG - 1Pemenang, REVIEW BLOG - 4Pemenang 
 Like:  


14. TUDUNG SWEET ARYAN : TUDUNG - 1Pemenang
Like: http://www.facebook.com/AryansHouz


 ~SENARAI PESERTA~

 (Tarikh Tamat: 10/03/13 )
 ( Tarikh Umum Pemenang: 13/03/13 )

21 ulasan:

  1. saye join

    http://wonderfulstoryofalieya.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  2. eh lupa nak bagi link fb dengan twitter

    link fb-https://www.facebook.com/yancinnamon

    link twitter-https://twitter.com/izyanyancinnamo

    link entri-http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  3. http://budakcutepinky.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    lia join . =) cume blog http://budakkeas5dahlia.blogspot.com/ , lia tak boleh nak follow . sebab blog tuu tak ade . ni link fb lia .https://www.facebook.com/ainul.mardhiah.5872 . lia tak ade twitter . tak ape kan ?

    BalasPadam
  4. http://contestblog79.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  5. join....
    http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  6. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  7. www.facebook.com/fightersband hehehehe

    BalasPadam
  8. Entry:
    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    FB:
    https://www.facebook.com/aweks

    TWITTER:
    https://twitter.com/daxcute_96

    BalasPadam
  9. joined :D

    blog : http://fazeerakahar.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    fb : http://www.facebook.com/fazeerakaharII
    twitter : https://twitter.com/FazeeraKahar

    BalasPadam
  10. LINK:
    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    FB:
    https://www.facebook.com/aweks

    TWITTER:
    https://twitter.com/daxcute_96

    BalasPadam
  11. join...
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  12. Joined :)

    Link giveaway :
    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html


    Link FB:
    http://www.facebook.com/anis.f.majid


    Link Twitter:
    https://twitter.com/fadliyanamajid

    :)

    BalasPadam
  13. http://www.nurulazieyan.my/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  14. Eyz join!
    http://miseyz.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  15. join!!http://gagamiami12.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html
    fb->http://www.facebook.com/efah.syahirah
    twitter->https://twitter.com/cendekia_2012#

    BalasPadam
  16. kak,link blog sponsor no.13,ade kesilapan skit..
    patotnye ade huruf 'l'-->http://budakkelas5dahlia.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Join jugak (:

    http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    http://www.facebook.com/luna.leeii
    https://twitter.com/kinaibrahim91

    BalasPadam
  18. Dah Join. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    LINK FB: http://www.facebook.com/arita.atira.5

    BalasPadam
  19. salam... done join...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam
  20. Saya join . :)

    BLOG : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

    FB : https://www.facebook.com/arifahlee

    TWITTER : https://twitter.com/ArifahLee

    BalasPadam
  21. Join...

    http://ikajohans.blogspot.com/2013/03/cats-fight-giveaway.html

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.