Ina Demam






Assalamualaikum .
Peace Yo ! ^.^ v


Uhuuuk uhuuuk uhhhukkk ! !
Aduih ! Pedihnya tekak ni .
Batuk kering lah pulak !
Camna Ina boleh demam ni ?
Nak tahu ? Meh Ina cite cite sikit : P


Hari Rabu

Di rumah , malam . . . .

Ina : Mi , Kenapa eh Ina sakit tekak ni ? Macam kering jea ni . Pedih !

Mommy Ina : Sakit tekak ? Ina kurang air tu . Pergi minum air .

Ina pun pergilah dapur .
Bukak peti sejuk , ambik gelas , tuang dan minum !
Hehe = D

Hari Khamis

Di sekolah , hujan lebat . . . .

Ina : Nak balik camna ni , hujan lebat .

Kawan Ina : Redah jealah .

Ina : Hmm . . . Jom lah .

Dan baju pun basah kuyup . . . Hehe


Hari Khamis Malam Jumaat

Ina : Uhhhuk uhhhuk uhhhhukkk ! ! ! Haaachooo !

Haha tu dia . Batuk dengan selsema dah datang .
Dia datang , dengan lengang lengok . kahkah 
Abaikan . = D


Hari Jumaat - Sekarang

Demam belum kebas .  ='(


Aduih ! Macam mana lah nak pergi
sekolah esok . Nasib baik esok
tak ada kelas tambahan .

Jadi , bersyukur lah sebab
korang dapat cuti selama seminggu .
Hahaha ^.^

Bye , Annyong ! ^.^ w

4 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.