Tutorial : Blog List

Hari ni tiba - tiba jea
rajin nak buat tuto banyak - banyak .
Hee ~ : D



Kali ni saya nak  ajar kan cara letak bloglist dalam blog korang .
Boleh lah korang nak letak blog - blog yang korang suka . 
Letak lah blog saya sekali : P hekhek

1 . Dasboard > Design > Add a Gadget > Blog List

2 . Tick yang mana patut

3 . Klik ADD TO LIST . 

4 . Masukkan URL blog atau pilih kat Blogs I'm Following . 

5 . Then , SAVE !!


Adush ! Mudah bebenor . HAHA

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.