Assalamualaikum!


SPEECHLESS. Tak tahu nak cakap apa apabila baca artikel skandal AP diceraikan
di laman web beautifulnara dengan talak satu. Dan tak tahu sama ada nak jatuh kesian ke
 apa.  Dan..... nak terkeluar jugak perkataan 'padan muka' tu tapi apabila teringatkan 
yang kita tak tahu perkara yang sebenar terjadi. So.... diamkan diri sahaja.

ARTIKEL DARI BEAUTIFULNARA :Terkejut beruk dibuatnya membaca perkembangan terbaru yang melanda rumahtangga wanita yang didakwa mempunyai skandal dengan Adi Putra iaitu Nooraida dan suaminya, Amiruddin Othan. Menerusi Harian Metro sebentar tadi, Amiruddin mengakui telah menceraikan Nooraida dengan talak satu 2 hari yang lalu di kediaman mereka di Johor Bahru kira-kira jam 4.30 hingga 5 pagi.

nooraida dicerai suami

Lafaz cerai dilakukan selepas perbincangan dari hati ke hati oleh kedua-dua belah pihak. Kata Amiruddin:-
"Sebelum cerai dilafazkan, kami berdua keluar makan dan meronda di sekitar kawasan bandar sebelum pulang ke rumah. Selepas berbincang dari hati ke hati dan mempertimbangkan semuanya, saya melafazkan cerai talak satu kepada Noraida. Noraida menerima dengan hati terbuka walaupun masing-masing sedih kerana rumah tangga yang kami bina selama 10 tahun runtuh"
nooraida dicerai

Nampaknya memang jodoh Nooraida dan Amiruddin setakat sampai di sini sahaja. Sesungguhnya apa yang melanda rumahtangga mereka memang satu dugaan yang hebat. Mungkin ini adalah keputusan yang terbaik buat mereka berdua. Semoga selepas ini akan ada kebahagiaan buat Nooraida dan Amiruddin. Untuk makluman, mereka berdua mempunyai seorang anak perempuan berusia 8 tahun hasil perkahwinan.


SEMOGA PERKARA INI MENJADI PENGAJARAN BUAT NOORAIDA SUPAYA TIDAK MUDAH MELAYAN LELAKI LAIN SELAIN SUAMI.

0 Comments