Baca Secara Online

*BACA SAMBUNGAN ENTRY INI DI ' BACA SECARA ONLINE II ' DAN " BACA SECARA ONLINE III * Selamat petang bloggers !! ...


*BACA SAMBUNGAN ENTRY INI DI 'BACA SECARA ONLINE II' DAN "BACA SECARA ONLINE III*





Selamat petang bloggers !!


Ada yang minat baca novel tak kat sini?
Nak baca secara online?
Untuk tengok lebih banyak,
Sila lah tengok kat bloglist  'Blog Mereka Yang Mantap'
di sidebar sebelah kanan blog saya.

Dijamin best belaka novel-novel dan cerpen di situ.
Jom baca novel/cerpen kat bawah ni. Jangan lupa komen sekali tau!
= )


SUPERB BEST :














You Might Also Like

28 Surat Cinta

  1. Balasan
    1. ina pun macam tu tapi dsebabkan terlalu minat so cuba jugk baca skit2. hihi

      Padam
    2. Mcm mana nk baca online..saya tak reti la..

      Padam
  2. i follow jugak.. tapi dr penulisan2u.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu Ina follow p2u jugk tp skarang tak. terlalu bnyk crite dri penulis bru lgipun p2u slalu lmbat update. sbb tu skarang ina lebih gemar bca di blog penulis sendri :)

      Padam
  3. jemput baca dan komen IRE, DA Triple dan THYA :)

    BalasPadam
  4. peningnye.... baca online kak:(

    BalasPadam
  5. gak ada novel paranoid...
    novelnya buat sendiri ya?

    BalasPadam
  6. Jom baca novel online Aku bukan Hana Tajima! di akubukanhanatajima.blogspot.com ^^

    BalasPadam
  7. salam...awk ada tak novel ssdi...tgh hor kat tv3 setiap mlm jumaat tu..

    upload laa awk ye..kita nak baca full story versi novel...tq

    BalasPadam
  8. @qaseeh w'salam. saya ada novel ssid. tapi maaf qaseeh sebab full version untk novel ssid memang tidak boleh diuploadkan dlm mana2 laman web atau senang cerita internet. sebb ini hak penulis.

    baca secara online ini hanya utk bacaan bab awal novel2. klau ya pun full, mini novel tapi tak ada kat mana2 kedai.hanya ada dlm mana2 blog penulis.

    klau qaseeh nak, qaseeh boleh beli novel ssid tu kat mana2 kedaibuku ataupun beli aje secara online, dpt diskaun rm3 lagi. kat www.karyaseni.my :)

    BalasPadam
  9. balak blues ada tak? mana nak cari ye?

    BalasPadam
  10. @sha nis - ap yg biasa? huhu :a

    BalasPadam
  11. Jom baca novel Aku bukan Hana Tajima! di akubukanhanatajima.blogspot.com :)

    BalasPadam
  12. salam....sis..saye tak boleh bace blog sis..kene mintak kebenaran...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam. blog nik ainaa ni ke? setahu sy, sy xpernh bt privacy hny utk readers

      Padam
  13. Novel antara mahliga ego n cinta ada keluar x kg d pasaran

    BalasPadam
  14. lau admin carikan novel takdir tlisan hilal asyraf blh x?? sy xreti nk baca buku kt online ni

    BalasPadam
  15. Susah jugak nak baca novel online, pening kepala. Kena beli novel lah camni

    BalasPadam
  16. mcm mana nk bca novel online eh?ada website dia x?

    BalasPadam
  17. ade novel Anugerah Cinta Dari Dia tak?Sambungan cerita Cinta Si Wedding Planner

    BalasPadam
  18. Hai..novel antra mhligai ego dan cinta tu dh kuar novel ke?? Cari xjmpa la.. @ tukar tjuk jd lain...

    BalasPadam
  19. Salam..sy nk cr novel lelaki kejam itu milik ku n awak milik saya.de x?

    BalasPadam
  20. Nak baca..tapi bab tak lengkap,,tak full ��

    BalasPadam