PROMOSI PENGHABISAN STOK L’AROME SLIMMING SERUM !!





PROMOSI PENGHABISAN STOK L’AROME SLIMMING SERUM !!

Pasti semua dah kenal dengan L’arome Slimming Serum atau nama barunya
L’arome Warm Serum.  Bukan sahaja untuk
kurus dan pecah lemak. Sebenarnya  banyak
kegunaanya.




APA YANG L’AROME BOLEH BANTU
LAGI?

    LEMAK: pembakaran lemak
berlaku sangat pantas

    SELULIT: perubahan ketara
hanya dalam tempoh 1 minggu

    LANGSING: perubahan yang amat
ketara dlm 3-7 hari

    STRETCH MARKS: hampir 100%
hilang dlm masa 1 bulan

BAHAN UTAMA L’AROME ialah
dari APPLE STEM CELL
Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland dalam membantu
membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. Menghilangkan
selulit, orange peels, strecth marks & parut.

BAHAGIAN MANA BOLEH DI SAPUKAN L’AROME?
* Boleh disapukan pada double chin.

* Menghaluskan tekstur kulit.

* Mengeluarkan angin-angin dalam badan.

CARA PENGGUNAAN L’AROME :
Untuk pertama kali, cuba dahulu 1pam dan sapukan di bahagian perut
tengah sambil sapu. Gosok, urut, tenyeh, dan tepuk-tepuk pada bahagian berlemak
atau bahagian yang perlu.

SAPUAN PALING EFEKTIF UNTUK L’AROME:-
- 2 x sehari
- pagi selepasmandi
- malam sebelum tidur

Jika ada masa lapang boleh sapu 3x-4x sehari (lagi cepat Nampak keputusannya
sambal tepuk-tepu di bahagian yang telah di sapu). Kunci turun berat badan
ialah bahagian (urutan dari ulu hati kebahagian perut)

TIP:
- Kalau boleh hindarkan dari minum kopi/teh (kecuali green tea) kerana
gangguan metabolism badan.
- pakai girdle/korset (jika ada)
- Jika anda banyak lemak tepu,  amalkan diet protien (makan Ikan, ayam)
- Kurangkan karbohidrat (nasi, mee, roti, kuih muih dan minuman manis)
- elakkan makan telur, kacang soya, kentang, durian, minuman manis,
sejuk, berais dan bergas
- perbanyakkan minum air masak.

TINDAK BALAS L’AROME

- kurang selera makan
- lawas buang air besar
- nyah toksid dan lemak
- mungkin aka nada merah2 atau gatal pada bahagian yg disapu. Jangan
panik/takut...itu normal...serum sedang meresap dan merungkai lemak tepu.












Testimoni 1
 "Saya hilang 2.5inci 2 minggu. Selulit makin hilang!!"
 

Testimoni 2
"Lengan kecik, perut kempis"



HARGA LAROME:
1 botol RM170

All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

HARGA ISTIMEWA PENGHABISAN STOK RM106 SAHAJA !! TERMASUK KOS
PENGHANTARAN (POS)



PM/SMS/CALL/WA: 0126460421

ABC Kelapa di Pantai Cahaya Bulan

Sejak duduk berjauhan dengan family ni, sejak masuk asrama, kalau balik ke Kelantan.... Pantang tersalah cakap mengidam nak makan apa-apa pasti mak ayah Ainaa akan tunaikan. Macam semalam, Ainaa cakap kat mak ayah teringin nak makan abc sebab dah lama tak makan. Jadi semalam abah bawa cari abc di Kota Bharu tapi tak ada.

Dan hari ini, sekarang ni.... Abah bawak pergi makan abc sambil makan makanan laut celup tepung di Pantai Cahaya Bulan. Yeay!


Kenyang perut tambah bila abc dah cair, kenyang dengan air. Fuhh. Memang sedap la tidur malam ni. Haha.

Cabaran7Hari Instablog: Gadget Tercinta

Cabaran terakhir untuk CABARAN 7 HARI INSTABLOG EFGKBBA, gadget tercinta. Sebenarnya Ainaa bukanlah jenis yang gila gadget sampai ada dua tiga gadget, sampai handphone asyik bertukar. Tak. Handphone pun guna yang biasa-biasa dan yang orang bagi. Hewhew. 

Nak tahu tak, semua gadget yang Ainaa pernah pakai sebenarnya semua yang Ainaa sayang. Sebabnya..... alaaa, barang orang bagi,  free. Siapa yang tak suka? Haha.


Ainaa share gambar lama yang diambil tapi inilah phone yang abang Ainaa bagi awal tahun ini dan sampai sekarang masih guna. Ada juga rasa nak tukar phone, nak beli sendiri tapi nanti-nanti jelah. Tunggu Ainaa kahwin dengan anak raja. wink-wink.



Hoyyea! Selesai menyabut Cabaran 7 Hari Instablog ini. Fuuhh. 

Cabaran7Hari InstaBlog: Breakfast Wajib Anda

Susahnya nak buat entry untuk cabaran kali ini. Kenapa? Sebab Ainaa jarang makan pagi. Kelas asyik mula jam 8 pagi jadi jam 7:30 biasanya Ainaa dah pergi kelas. Tapi sebenarnya memang dari dulu lagi Ainaa tak suka breakfast. Hehe. Cuma sejak masuk asasi ni, adalah jugak rajin sekali dua pergi breakfast dengan kawan-kawan itupun kalau kelas mula lewat macam hari Jumaat. Kelas hari jumaat Ainaa mula jam 10 pagi. Dan kalau Ainaa breakfast, Ainaa akan makan ni,


Lepas tu dalam kelas mula la rasa mengantuk lagi-lagi kalau masa tu kelas subjek Islam And Other Religion. Fuh, memang sedap je tidur tapi nasib baik Ainaa jenis tak pernah tidur dalam kelas. Paling-paling la tersenguk-senguk je. Nampak sangat kan Ainaa ni budak baik? =P


Tak pun kalau Ainaa lapar sangat pagi tu dan tak sempat nak pergi makan, Ainaa beli je roti gardenia yang dulu Ainaa panggil roti 50 sen. Sekarang dah jadi 85 sen, dah naik dah. Haih.....

Cabaran7Hari Instablog: Drama TV/Movie Feveret

Kalau ikutkan Ainaa banyak movie Jepun dan Korea yang Ainaa suka. Tapi yang ini yang betul-betul suka tengok dan sanggup tengok berulang kali.





Itazura Na Kiss atau Mischievous Kiss Love in Tokyo! Dari awal sekolah menengah lagi Ainaa layan drama Jepun ni. Memang orang kata cerita ni sama je tapi tak tahu kenapa Ainaa betul-betul suka tengok drama Itazura Na Kiss.

Sampai ke Mischievous Kiss 2 pun Ainaa sanggup tunggu setiap minggu satu episode tapi kadang tu dua minggu satu episode. Kalau drama atau movie lain, tak ada maknanya Ainaa rajin nak tunggu.

Cabaran7Hari: Apa Anda Selalau Cari Dalam Freezer

Ampun, terlepas Cabaran 7 Hari yang ini sebab akhir-akhir final exam ni Ainaa ada hal kat sana. Tapi sekarang alhamdulillah, exam dah habis dan dah selamat sampai ke pangkuan keluarga. Jadi Ainaa nak tebus cabaran 7 hari yang terlepas.


Apa yang selalu Ainaa cari dalam freezer? Sudah tentula AIS. Ainaa suka minum minuman berais jadi memang setiap hari ais yang akan dicari. Nak dicari benda lain kan jadi meroyan sorang-sorang pulak sebab biasa benda yang kita nak tu tak ada. Ais tu tu kalau makan dengan milo, fuhh sedap. Nak kena buat ni sementara ada kat rumah. Milo ais tabur.

Cabaran7Hari: Perkara Wajib Buat Setiap Hari



Kenapa ada gambar cermin tu? Haaaa, inilah perkara wajib yang Ainaa buat setiap hari dan Ainaa berani jamin gadis kat luar sana pun akan setiap hari tengok cermin. WAJIB! Malah lelaki pun rasanya sama je. 

Kita bangun tidur, perkara kedua buat selepas tengok phone pasti tengok cermin. Lepas mandi, malam sebelum tidur, sebelum keluar ke mana-mana....Cermin yang akan dicari. Malah nak selfie pun kadang-kadang depan cermin. Betul tak? 

Cabaran7Hari InstaBlog: Apa Ada Dalam Wallet Anda?

Cabaran hari kedua, APA ADA DALAM WALLET ANDA? Malu sebenarnya nak tunjuk purse Ainaa tambah lagi yang dalam. Macam-macam benda khazanah disimpan dalam tu. Hehe.


Kita perkenalkan dulu dengan purse pink Ainaa. Purse kesayangan yang kakak ipar Ainaa bagi.


Nampak tak kertas yang banyak-banyak tu, itu semua resit novel lah apalah semua disimpan kat situ. Yang lain-lain itu macam biasalah kad-kad yang biasa ada dalam purse. Dan sampah sarap. Hehe.

Cabaran7Hari InstaBlog: Selfie Paling Comel

Ainaa sekarang masih dalam minggu exam final tapi nak jugak curi masa join Cabaran 7 Hari InstaBlog yang pertama ini iaitu SELFIE PALING COMEL! Fuhh, berat jugak tugas tu bagi orang macam Ainaa yang jarang selfie tapi selalu wefie. hehe.

Selfie paling comel ya.... Ini hah selfie paling comel terabad ini dalam phone Ainaa.

Ampun, masih bertiga. hehe.

Muka masing-masing tak boleh blah je. Tapi inila yang paling comel. Comel kan. >__< Ainaa dah sahut cabaran yang pertama bagi CABARAN 7 HARI INSTABLOG, kau orang bila lagi?

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015

Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.

Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan



1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"



2. Follow dan like semua sponsar dibawah ini dan copy html dan paste di HTML entri korang :



Follow Blog




Follow Instagram

Shad ,
Nona ,



Follow Twitter






Follow Google+









Masukkan Dalam Bloglist




Fanpage




Nurfuzie.com

Along Maisuri

Shad

Ejulz

Farprettybylh

Kawaidesu Concept

Sayidah Napisah

Emy Amelia

Carehappytips

Jeragat LESS? Seronok


Follow


Cahaya Farah


Irrayan




3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja



Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.



DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.