Senarai Hadiah Segmen Jom Up Follower

Yang belum join, boleh join kat SINI

HADIAH - HADIAH :

- Dress Korea - 1 Pemenang  

- Jam Tangan - 1 Pemenang

- TopUp RM10 - 2 Pemenang 

TopUp RM5 -  4 Pemenang

- Cursor Name, Review Blog - 3 Pemenang

- Bloglist Sebulan, Review Blog - 6 Pemenang

PEMILIHAN PEMENANG :

Top Referral :

- Dress Korea 
- TopUp RM10
- Bloglist Sebulan , Review Blog 

- Jam Tangan
-TopUp RM10
Bloglist sebulan , Review Blog


Random. Org :
( Cabutan Bertuah )

- TopUp RM5 - 4 Blogger Bertuah
- Bloglist Sebulan, Blog Review by Ina - 5 Blogger Bertuah
- Cursor Name, Review Blog by Leen - 3 Blogger Bertuah


Gambar Hadiah :


Dress Korea




Jam Tangan

Mencari Sponsor Untuk GiveAway



Assalamualaikum semua.

-EDITED-

Ini entry yang diedit ya. Saya rasa dah
cukup dah sponsor untuk first GA saya tu.
Yang akan berlangsung pada 1/1/13-7/1/13.

Tapi saya masih mengalu-alukan sponsor.
Sebab lepas tamat aje GA ini.
Saya nak buat segmen up follower pula.
Jadi sesiapa nak sponsor, boleh sponsor untuk
segmen ini ya?


Kelebihan Menjadi Sponsor :

- Follower Blog/ Twitter Akan Meningkat

- Trafik Blog Akan Meningkat

- Jumlah LIKE diPages Juga Meningkat

- Dapat PAHALA dan dimurahkan REZEKI . Hihi 



Boleh PM saya kat FB ataupun
boleh email terus kepada saya.


FB : Ina Meow

Email : Ina97_Ainaa@yahoo.com

Istanbul Aku Datang !

 


   O.M.G !!
 Lisa Surihani cute giler dalam cerita Istanbul Aku Datang.
 Baru aje selesai tengok cerita ni. 
Ah, saya memang suka Lisa !! 

Comel aje perwatakan dia dalam cerita ni. 
Funny okey! 
Aduhai, blog dia pun cute. 
Acecece

Mula-mula tengok, tengok layanan
Azad kat Dian pun saya dah agak yang
Azad ada makwe lain.

Kesian Dian.
Nasib baik ada Harris.
Okey, lupakan yang tu.
You know what..... saya berkenan giler 
dengan pakaian Dian dalam cerita Istanbul Aku Datang ni.

Nampak stylish. 
Erk.... apa-apa ajelah.
Yang pasti memang comel giler.

Korang belum tengok lagi? Boleh Download di SINI

Jom Shopping di FARAHiskandar !



Assalamualaikum !! 

 Haa ! 
Cer teka milik siapkah kedai online ini ?
 Sudah tentunya milik Farah Lee

 Apo ? Tak kenal ? 
Ish - ish. Yang belum kenal lagi tu meh, nak bisik. 
Kihkih 

Farah Lee tu wifenya Ally Iskandar!
 Cute orangnya, kecik molek jea.
 Alhamdulillah, Ally dapat isteri yang solehah. 
Farah Lee masih belajar, tengah study kat Korea.

 Katanya, kedai FARAHiskandar ini 
adalah impiannya yang sejak kecil. 
Dengan adanya FARAHiskandar impiannya 
tercapai untuk buka kedai pakaian muslimah. 

 Nak jenguk FARAHiskandar ? Jom LIKE !!

Online Puas - Puas !!

 


Oh yeah !
Online puas - puas !!

Nanti dah start sekolah memang busy.
Tambah pula sekarang saya
bercadang nak tinggal asrama. Hoho

Jadi saya nak online puas-puas sekarang ni !
Jadi serta-merta saya akan berblogging.
Nak saya visit blog korang?
Hanya perlu drop link blog korang kat cbox.

Jangan lupa letak link blog tu,
nanti kalau korang follow blog saya n suruh 
follow korang semula. Naya saya!
Mana nak cari blog awak tu?

Kadang-kadang dekat profile
google tak ada link blog korang. Hanya ada
list blog-blog yang korang follow.

 
Oh ya,
01/01/13 akan ada giveaway
Saya harap dapat sambutan lah.
Lagipun dah ada ni sponsor hadiah untuk korang.
= )

Nak jadi sponsor first giveaway saya? Klik SINI

Dress and Domain Giveaway

Klik Banner Untuk Join

Salam pagi, Malaysia !

Pagi-pagi ni saya nak join
GA dari Amer Corner .
Hadiah - hadiah untuk GA ni
menarik so saya join lah.
Hihi


Hadiah Giveaway :

1. Satu dress/baju untuk dua pemenang akan dipilih. Dan pemenang
boleh pilih satu baju/dress dalam kedai 

2. Satu domain percuma untuk satu pemenang daripada FitriHadi.com
4x RM5 TopUp


Haa!
Apa tengok-tengok?
Join lah sekarang!!
= D

Tarikh Tamat : 25/12/12

Movie Maker Window 7



Hihihi
*tiba-tiba aje ketawa*

Bukan apa, seronok dapat
online malam ni. 
Biasanya masa-masa ni saya
tak online. Layan cerita ke novel ke apa.

Tapi hari ni, disebabkan rasa
sakit hati dengan Window Movie Maker
yang lama tu, jadi saya online juga malam ni.

Dah DELETE window yang
saya nak boikot tu lepas isya' tadi.
Dan lepas tu laju-laju
 INSTALL Movie Maker Window 7 !!
Oh yeah!
*eh, bukan saya install. tapi abah saya. Hee*

Laju giler window yang baru ni.
Nak buat video pun hati senang.
Tapi banyak lagi yang perlu saya belajar
dalam Movie Maker Window 7 ni. Blur jugak 
mula-mula bukak window tu.

Sekarang ni tengah save video tu! Lagi 40 % !!


Cis, Singa Beng Punya Video Maker!

siap kau! aku nak boikot!!


Aduhai, geramnya wahai cik hati.
Geram sungguh!!

Tengah syok buat video...
sikit lagi nak siap,
tinggal nak letak view window effects aje
tibe-tiba tersekat. Tak boleh nak
tekan apa-apa kat window tu.

Terpaksalah close tanpa save !
Lepas ni nak install window yang lain ah.
Semalaman saya buat video tu tau.
Letih!

Bukan senang nak buat.
Nak edit itulah... inilah....
Cerewat tahu?

Cis, singa beng punya Video Maker !!
=,=

Mintak Perhatian

Ohooo. 
Helop semua! Selamat petang.
 = D 

Just nak beritahu yang saya hanya online 
pada waktu pagi dan petang.
 Jadi kalau anda ada follow saya malam-malam 
 dan tengok saya tak follow semula.... 
 Jangan naik angin ya? 

Jangan nak cakap saya tak akan follow semula pula. 
 Saya akan follow semula tapi bersyarat.
  Mestilah tinggalkan link korang kat cbox dan bagitau 
kalau nak saya follow semula.  Ok ? 


Terima kasih sebab follow Be-Log yang tak seberapa ni 
= ) 


Mintak Tolong LIKE, Please. 

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.