Jom Jelajah Dunia


Paris ( Kota Cinta )


Eiffel Tower





Arc De Triomphe





Champ Elysee





Notre Dame





 Louvre Pyramid




Bibliotheque Francois Mitterrand





Hotel de Ville (City Hall)





Venice , italy


Basilica of SS. Giovanni e Paolo

 

Burano Island

 

Bridge of Venice



St. Mark's Campanile (Bell Tower)




the arsenale




The Rialto Bridge

St. Mark's Basilica

 

capri , italy
La Piazzetta



Faragliona




gardens of augustus





Honeymoon Place



* Pulau Tioman



* Pulau Perhentian


* Pulau Redang



* Pulau Lang Tengah



* Pulau Langkawi



* Pulau Mabul





* Pulau Mataking





* Pulau Pangkor





* Pulau Jerejak (Pulau yang paling saya suka)


   Huawah ! Nak pergi lagi ! Dalam banyak-banyak pulau kan , Pulau Jerejak lah yang paling saya suka . Memang lah pernah pergi tapi teringin sangat-sangat nak pergi lagi . Best tau Pulau Jerejak ni ! Rindu nak naik kereta kancil tak ada pintu lagi . hahaha kelakar lah . Rindu nak mandi kolam . Rindu akan bau aroma spa yang bersebelahan dengan kolam . Saya satu family bernasib baik dapat bilik berdekatan kolam . Bersebelahan je ! Walapun Pulau Jerejak ni bukan macam Pulau Langkawi yang boleh tengok tempat-tempat bersejarah , still BEST ! Masa pergi Pulau Langkawi dulu tu , excited lah jugak tapi kalau Pulau Jerejak ni terlebih excited lah pulak ! hehe Meh tengok-tengok pic Pulau Jerejak :






Family Day Place


* Pulau Desaru




* Port Dickson








* Pulau Kapas







Waterfalls Of Kelantan


* Jeram Linang





* Jeram Pasu






* Lata Berangin










* Lata Rek









* Gunung Stong













~ Cintailah Alam Semula Jadi ^_^

Hujan

  Hujan ! Yea , hujan sejak kelmarin lagi hingga pagi yang sejuk ini . Tak ke sekolah ke ? tak ! ;) macam kelmarin , bukan belajar pun so baik duk dumah jea . Kata ada new post lepas exam ? Exam pun tak start lagi , hari tu tersalah info . 3/10 exam untuk kelas bahasa arab jea , saya lah tu . 23/10 baru lah exam PSKI , ahad ni lah . saya akan menduduki peperiksaan selama 2 minggu , lama ke ? lama lah tu , dah ada 21 subjek ! wow ! hahaha .

   Nak demam lah ni , dari tadi lagi batuk dan selsema . sakit tekak ! suara pun dah ala-ala amy search ! -_-' biasa la hujan-hujan ni kan . bukan saya sorang tau yang tak pergi sekolah , ramai lagi kawan - kawan saya yang tak pergi . Hujan-hujan ni best duk dumah , tidur ke baca novel kea tengok cerita korea ke dak pun belajar . Hmm sepatutnya lepas exam baru boleh lepak kan ? hehehe . Nanti lepas exam nak lepak dengan kawan-kawan saya . Ngee ~

    Tu jea yea . Saja nak kongsi dengan korang cuaca kat tempat saya ni . Hehe Bai bai ! :D

Ohhh Tidaaak!!



       Tolak tambah bahagi darab 2minggu lagi kot nak exam PSKI...kea tak smpai 2minggu lagi?haish!risau betl laah dgn exam ni.boleh kena heart attack macm ni.dah lah saya tak minat bab2 m'hafal ni..dah laa skarang ni Math saya down gila,pergh!kalau saya gagal dlm Math ni maunya abah membebel 12tahun berturut-turut.taun ni saya tak buat pon latihan Math (yg sndri punya lah,hrpkn cikgu jea)..memng boleh koma kalau abah tahu ni.haishey!kalau taun leps n msa darjh 6 tu rajin laa jugk buat latihn sndri.siap tak cukup beli 1buku latihan tmbh 1lagi.skarang?tak payah nak ckp,setiap kali pi kedai buku takdenya saya nak bertepek kat buku-buku latihan..bertepek kat novel-novel ada laah.mcm dh nk bertapa dh!ish3!1kes lagi kes saya geram dgn kawan sya ni ha!(nma dirahsiakan).punya b'lagak gila!mentg2 dia sekali baca terus ingt dan masa 2saya baru duk m'rangkap-rangkap nk m'hafal.boleh dia cakap :~

"lamanya awak m'hafal.sikit jea tu"
or
"takkan tak siap m'hafal lagi?"

Pergh!persoalaan!memng nak kena manampar aku agaknya!dah lama dah saya sabar ni.kalau dia lelaki memng saya terajang dah.lepas tu..boleh pulak dia time saya tak mai skolah dia mengata saya.ish3..depan ckp lain belkng ckp lain,yg lebih tak sngka kan..nampak baik..tapi tikam blakang kwn sndri!!sian kawan saya yg 2.tak psl2 rahsia dia t'bongkar.t'bongkar kat ustz pulk 2..kalau saya tu kan..haih!tak tahu lah nak cakap apa.dah keluar kata-kata kesat kot.okey!stop ah ckp psl kawan sya 2.kita b'balik pada exam semula.

    Saya kan sekolah agama so memng lah bnyk yg perlu dihafalkn.tapi...oh please!seriously nak ckp...memang TAK MINAT!!saya rasa kan..kalau saya tak sekolah arab takdenya Math saya down.stress dgn m'hafal2..tapi..ish! astaghfirullahulazim!mulut!tak baik lah ina!maaf yea...eer eeermm......BI saya sekarang ni okey laa berbanding dulu.gara2 baca novel punya pasal dpt laah jugk menambh ilmu pengetahuan sebb dlm novel s'setenghnya ada bhsa inggeris kan.1lagi sebab cikgu slalu surh bt vocab.huhu thanks cikgu Arman!thanks to cikgu Arman juga sebb cikgu saya dpt markah tinggi dlm Math masa form 1.dan thanks to cikgu Hamid sebab cikgu Hamid yg suka bt lawak sempoi dia dn beri semngt kat saya..saya dpt juga markah okey lam math masa darjh 6.huhuhu miss you lah cikgu Hamid!hahaha

     Persediaan PSKI?entah!tak siap lagi kot?saya?dah sedia untuk periksa kot?eeh eh!mna boleh main tak yakin!hmm betul 2ina..yakin!chaiyok!yea!betul tu!aku boleh!chaiyok ina!!huhuhu over lah pulk.oh yea!thanks yea k.mas sebab bg sokongan untuk ina.dan thanks juga my bro,eih.bagi ina nasihat.biar la taun ni saya main puas2..taun depan nak berazam terus nak rajin ulang kaji.yea!saya yakin!saya boleh!

     okey lah tujea post buat kali ini..doakan saya boleh lakukan dgn baik dlm exam yea..maaf kalau ada terkasar bahasa dan maaf kalau ada yang kecil hati dengan saya.maybe leps exam baru Dream High ada pelbagai hot story dari saya yang sememangnya banyak cerita.kucing merajuk pon dibuat hot story.hahaha k.lah..sekali lagi..maaf yea.disini saya nak kongsi lagu dengan korang.bai bai.salam! =)


k-pop & novel



lamanya tak tengok cerita korea.yea!betul tu!dah lama tak layan korea korea ni.sekarang ni asyik angau dengan novel jea.camne nak ingat korea.saya suka korea start dari darjah 6 dan sekarang form 2 dah.mula mula saya tak heran aar kalau orang bercakap pasal kpop2 ni.tak kisah!tapi tu dulu.sejak kawan saya suruh saya tengok cerita 'full house'.disitu lah baru saya kenal dunia kpop,mula mula minat kat rain yang berlakon dalam cerita 'full house' 2.lepas jea tengok tengok kumpulan singer kpop...terus jatuh hati kat siwon dalam suju(super junior).saya pelik lah,dalam kumpulan suju kan ada 12 ahli dia.macam mana sesetengah orang tu boleh ingat nama nama 12 ahli suju tu pastu boleh cam suara pulak tu.saya?huh!ingat ingat lalat jea.siwon saya kenal.ofcource saya kenal!huhu tapi time diorang nyanyi saya tak kenal susah nak cam suara.yang lain..kibum..lepas tu eer apa nama,heechul?leeteeuk?shindong?grre salah eja nama tu..tah pape tah nama diorang tu,tak ingat.



 super junior (suju)
  shinee

 beast (b2st)


girl's generation (snsd)


  nak tau tak kenapa ramai orang minat kpop ni tak kira perempuan atau lelaki?bagi saya sebabnya...orang korea kan cute cute and handsome handsome belaka.cuba tengok penyanyi korea dan pelakon dia..cute and handsome!dan ada juga sebab suara penyanyi korea ni merdu and best! diorang menyanyi sambil menari,rasanya tak ramai penyanyi malaysia yang macam tu.menari pun sekadar gelek gelek jea tapi ada juga kan yang menyanyi sambil menari macam stacy.tapi tak sama dengan korea punya cara menari.menarik!menarik perhatian orang ramai.lagi satu kalau tengok diorang menari mesti nak join sekali.hehe dan lagi satu sebab percakapan diorang.bahasa.cara sebutan.nampak best jea cakap korea ni.lembut!saya suka dengar orang bercakap korea,sound good!

saranghae (i love you)

kamsahamnida ( thank you )

(hello)




enjoy ! ^_^
________




  Hah!sekarang kita cakap pasal novel pulak erk?sekarang ni saya angau dengan ni lah.NOVEL!sebut jea novel terus excited nak tahu.huhuhu novel pertama yang saya baca ialah novel salju sakinah,pinjam my bro punya.baca novel SS ni kan terus jatuh hati kat novel.saya start minat novel masa form 1..pernah juga sekali try baca novel masa darjah 6 tapi sekerat jalan jea.sebab masa tu saya fikir


'boleh ke aku khatam buku setebal ni?'

and

'gila apa nak baca buku setebal ni!baik aku baca komik jea'

masa darjah 6 saya minat komik,sekarang pun minat jugak laa.masa kawan saya perkenalkan komik kan saya cakap

'buku macam ni nak dibuat baca,baik aku study untuk UPSR'

huhuh jahat kan saya..tengok punya tengok saya pulak yang suka komik.tak silap saya,saya ada 9 buah komik.time tu saya rajin sikit,suka ulang kaji( :p perasan ).tapi betul.masa tu saya suka buat latihan.nak UPSR kan,samangat sikit.masa darjah 5 tu punya lah bodoh,sampai malu dibuatnya.sebabnya?markah selalu rendah.naik jea darjah 6 terus azam nak dapat markah tinggi.kadang kadang dapat markah yang saya tidak dijangka.masa tu satu jea yang saya fikir

'wow!pandai jugak aku ni yea,kalau aku usaha lebih sikit ni insyaallah keputusan UPSR cemerlang'

perasan tahap cipan!hahaha apa deer,orang lain lagi pandai laah. :p okey2! stop ! novel pulak!saya suka novel yang romantik ramantik , yang frust , yang kadang kadang rasa nak lempang watak dalam novel tu , tapi !! mesti happy ending punya ! novel camtu lah saya minat.sekarang ni saya nak sangat sangat novel 'biarkan ia berlalu' tapi tak diterbitkan lagi,bulan 10 ni baru ada.best cerita tu,macam cerita 'pin ru tu' laah yang disiarkan setiap hari isnin-jumaat pukul 6-7 ptg.yang sama? balas dendam !! ha ha ha (ketawa jahat)

biarkan ia berlalu-sha ibrahim-terbitan kaki novel (KN)

kasih yang suci - meen zulaikha -terbitan alaf 21

cucur bawang & kopi 'o - hasrudi jawawi - terbitan buku prima

tuan rumah pembantu rumah - orkid edyliyne -terbitan fakjar pakeer (FP)

novel novel yang best lah tu.kalau novel 'biarkan ia berlalu' macam saya cakap tadi pasal balas dendam.kasih yang suci?alaa korang mesti tahu punya cerita dia macam mana,sama jea dengan cerita nora elena tapi novel ni lagi best!cucur bawang & kopi ' o' pulak cerita ni kelakar,saya baca di blog penulis bagai nak pecah perut (fuuh!ayat!metafora deeer.hehe :p).haa! tuan rumah pembantu rumah! yang ni sesiapa nak belajar bahasa korea boleh laa baca novel ni..memang banyak bahasa asing.huhuh best pon best!

koleksiku  ( novel novel saya )  : ~


m.a.i.d - suri ryana - terbitan kaki novel (KN)

mukjizat cinta

abang khai tomboi - nuraqilah syuhaida - terbitan fajar pakeer (FP)

ad + iz - eury athena - terbitan kaki novel (KN)

akulah cinderella - nozi danisya -terbitan kaki novel (KN)

sepupuku suamiku - lynn allyna - terbitan kaki novel (KN)

tak mungkin kuhindar - ana sofiya - terbitan fajar pakeer

pergilah air mata - hanni ramsul -terbitan kaki novel (KN)


    ooit!novel saya kebanyakannya rosak..ape daah..camne lah kawan kawan saya baca,baca dengan ganas sangat kot dan meletak rata rata tempat.tapi tak pelah..tak kan nak marah pulak,biarlah..tak nak bagi pinjam daah..sorry erk friend..takut rosak,korang cakap lah nak cakap yang saya kedekut kea cerewet kea apa kea.novel aku!suka hati aku laah!haha ( jahatnya :p) so lain kali kalau saya tak bagi pinjam jangan ambil hati yea.kalau korang tak bagi saya pinjam novel korang tak apa saya faham.korang takut rosak,huhuh tapi saya baca takde ganasnya..ayu jea saya baca novel kecuali novel my bro..ahahak lasak beep!yealah kalau novel sendiri 'novel sayang , duit melayang ' huhuhu..novel kawan pulak..hey! dah kita pinjam orang punya barang!kena baca ayu ayu lah sikit.tak pernah lagi saya rosak kan novel kawan-kwan saya.kalau kawan saya yang rosak kan novel saya tu adalah..hhuhu sedihnya.diorang baca lasak beep!(huhu kidim jea) kalau novel abg saya?uuh!lantak aah..tak payah control ayu ayu nak baca novel dia..hentam ajaa!haha (jangan marah eih :p) nak kata tak kisah tak jugak..nak kata kisah pon tak jugak..tapi tak leeh la bagi muka kat diorang..saya jaga bagai nak rak..alih alih bagi pinjam kat korang rosak sayang saya (novel saya lah )..biarlaa ikut diorang..huhu *maaf kalau ada sesiapa yang terasa,xde niat pun nak bagi terasa...sorry again.*

   k.lah tu jea post buat kali ni..saya gabungkan pasal k-pop dengan novel dan ada juga selit kan pasal masa zaman kanak kanak ribena.huhu bai bai.salam! =)  :)  :D  ^_^  >_<  :3

Mo0d Raya ^_^

Suasana Di Hari Raya
Anuar:
Berlalulah sudah Ramadhan
Sebulan berpuasa
Tiba Syawal kita rayakan
Dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan
Semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan
Bersyukur tak terkira

Elina:
Bertukar senyuman dan salam
Ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan
Saling memaafi
Suasana Hari Raya
Walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan
Dan mententeramkan jiwa
Lyrics www.allthelyrics.com/lyrics/annuar_elina/

( korus 1 )
Anuar:
Kuih dan muih
Beranika macam
Makanlah jangan
Hanya dipandang...
Elina:
Ketupat rendang
Sila nikmati kawan
Penat memasak
Malam ke pagi

( korus 2 )
Anuar:
Wajik dan dodol
Jangan lupakan
Peninggalan nenek
Zaman berzaman...
Elina:
Asyik bersembang
Pakcik dan makcik
Hai, duit raya
Lupa nak diberi

Anuar & Elina:
Berlalulah sudah Ramadan
Sebulan berpuasa
Tiba Syawal kita rayakan
Dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan
Semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan
Bersyukur tak terkira

( ulang korus 1 & 2 )

__________________________________________________________

eh?bulan ramadhan dh nak habis lah so that mean RAYA DAH DEKAT !!! yah0o !! RAYA !! RAYA !! hahaha kalah budak :p
insya-allah 30/08/11 kitew raya <----xtau lg ni...aauuw ~ happy tak terkata
pasal baju raya saya tak nak cakap kat sini sebab sy dah cite dh psl ni kan kan kan ? tadi pergi beli selipar/kasut..fuh!! jem habis jalan,bukn stakat jalan...bandar KB ni p0n sesak dgn manusia.nak jalan 2 punya lah lmbt,terhempik sna terhempik sni..uurgh!ni lah sebb2 saya tak suka keluar untk sh0pim sakan time2 dekt nk raya.okey ! st0p ! cite psl biskut raya pulk.biskut raya ada yang beli ada yg buat..taun ni buat biskut apa yea? kalau nak tau meh datang beraya lah bep! tapi ! kalau korang datang,korang mesti cakap camni.'kitorang datang nak beraya ! bukan nak duit raya !' hahaha <--- cil0t ayat lam iklan tv9 ni...ahahaha kidim jealaa..hmm..oh yea..NOVEL ! raya memng RAYA tapi NOVEL tak lupa juga..skarang ni saya tengah ANGAU ! BUKAN ANGAU CINTA ! ANGAU NOVEL !nak sngt2 novel kasih yang suci,bila cinta,cucur bawang & kopi 'o',yes,boss!,aku bukan mistress,gelora,seandainya,doktor cinta,biarkan ia berlalu dan bnyk lagi..ikut hati nak jea beli semuanya..tapi k0pak lah duit macam ni..eh ade ke patut?duit p0n xde..hahaha kalau korang tengk betl2..novel yg saya nak tu k'bnyakannya d'terbitkan oleh kaki novel.betl tak?tak caya,check kat kakinovel.com ....sekarang ni sy ada 8 k0leksi novel....ee eh! jap jap jap !!salah masuk tajuk ni..haish! apa der..nti lah psl novel ni yea..p0st skarang ni kan ab0ut RAYA..nti akan datang sy try p0st ab0ut NOVEL pulak..hehehe jngan marah nti cept tua.0key lah 2jea yg saya nak cite2 skit dgn k0rang nanti kalau ada h0t new saya cite lah yeah..dak p0n for fun saya p0st..saja saja.xnak DH ni sunyi dr cite sy..hahaha kay aar..bai bai all! pesanan saya ---> kpd yg balik kmpg 2 berhati2 d'jalan raya dan slalu ingt org t'sayang masa m'mandu 2..dak p0n yg mak ayah dia yg pandu..pesan2 lah kat mak ayah bwa dgn b'hemah..jgn tau nak bawa laju2 jea..hehe and jgn main mercun or bunga api "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN" =)

My Birthday ! ^_^

19/08 - jumaat - 12:01 a.m

  Genap sudah umurku 14tahun pada tarikh tersebut.Happy Birthday to me :) Apa perasaan korang kalau tarikh birthday korang jatuh pada bulan puasa?saya?biasa je..kalau korang mesti buat party segala kan?saya tak.saya rasa macam kita nak hadiah pulak buat party2 ni.lagipun berbazir je,adalah sekali buat party 2pun kecil-kecilan masa darjah 6.tak nak dah buat birthday party.saya kalau birthday saya,saya tak nak makan kek.bukan tak suka cuma kalau kek dengan fast food,saya pilih fast food sebab?entah.lebih2 lagi kek aisin..eer tak nak ah!

   Thanks to a.ja sebab belanja ina makan pizzahut and thanks to all sebab wish kat saya.macam tak percaya pulak umur saya dah mencecah 14tahun,kira muda lagi lah..hehehe
baru masuk alam remaja kata kan.tak putus2 orang wish kat saya,tak kira lah hantar mesej ke kat facebook ke,ada je setiap masa.sempena birthday saya ni..saya nak post lagu 'cinta muka buku-najwa latif'


Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
Oooo… Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oooo… Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu

Yea yea!!

  Yea yea!! nak raya..nak raya..!! nak raya kea nk duit raya ina?hehehe :p
xsobanya nak raya!Hari raya lah ramai budak2 yang suka,lebih2 lagi time bagi duit raya..memang confirm tengk jea orng buka beg duit terus beratur..hahaha
chop eh! saya xpernah,tnggu orng pnggl dulu..2pon time2 zaman kanak ribena..ni skarang ni,time remaja ni(barape bnyk ni daa~)..mesti lari klu time2 orng nk bg duit raya..xpon kalau nama d'panggil buat2 xdengar..hahaha yelah xkan dah besar gedebok pon excited nak dapat duit raya malu budk loorh :p

   PINK!!tahun ni baju rayaku berwarna PINK.saya ulangi warna PINK!! *_*
kenapa lah corak kain warna pink 2 cantik,klu tidak xde maknanya saya nak.tapi dah berkenan nak buat camne..tudung arini pon warna PINK gak..hukhuk nak shawl...xnak tudung arini ='(     baju yang beli kat first lady pon warna PINK.sebenarnya nak warna biru tapi xde,dah ada orang beli..senang2 nak cakap tema pakaian raya saya tahun ni warna pink.taun leps purple...nasib baik kasut sandal warna koko...tapi.......kalau saya pakai baju wrna pink,kain warna pink and tudung pon warna PINK!!! confirm orang panggil saya PINKY GIRL ! eeeeuw xnak xnak...saya tak suka pink..hmmm...reda jealah..dah kau jugak yang pilih cik ainaa ooi..huhuhu

* 2jea lah post kali ni..memang laah raya lambat lagi tapi yealah nanti dekat2 raya baru nak post sibuk laah..huhuh bai bai friend =)

rasa bangga ! :p

  hehehe (apalah...bel0m cite pon dah ketawa).karak,ngangkung,nur kasih the movie,tolong awek aku pontianak,flat 3A,sekali lagi,cun,kongsi,lagenda budak setan,kembar siang,321 cinta,cuti-cuti cinta dan...emm apa lagi erk?rasanya 2jea..haa! banyk kan movie yg saya tengk..yang saya rasa bangga ni sebab dlu,saya mana boleh tengop2 movie ni semua..hanya mampu teng0p iklan jealaah..nak beli?lambat lagi!sayang duit aku weeei...baik saya beli novel or cd2 korea..ad jugk saya duk sengeh sorang2.hehehe

  mula2 kan,saya mana teng0p movie seram2 ni..kalau teng0p pon slalu tutup muka dengan  bantal (jangan gelak ! )  dan slalu tengop movie seram yg lawak2 jealah.tapi hari ni kan..saya gagahkan mata saya ni pandang muka hantu 2..eeh silap..pandang kaca television 2.hehe dan akhirnya...dapat jugk saya tengop.mula2 tengok karak memng seram aaar tapi lama2 dah biasa teng0p muka hantu 2..dah muak pon(perasan :p) cm2 jugk msa tengop movie flat 3A..mula2 jea takut,leps 2 siap b0leh tengop dekt2 hantu tu..nak teng0p muka hantu 2 cun ke tidak..whahawah

 cakap besar aar saya ni..nanti malam hantu datang teman kan baru tahu hantu 2 cun ke tidak..hahaha..ngangkung pulak! takut part perigi 2 dgn masa hantu datg mengejut jea..yang kelakar part yg hantu 2enjoy nyanyi lam kereta and masa mazlan pekpek cakap nak ambik gambr letk lam facebook..hahaha sakit perut tahan ketawa masa part 2..maybe saya over sangat ketawa kot?.hehehe

  k.aaar...2jea nak kongsi dgn korang..nak post banyk2,nanti puasa dah letih dah nak menaip..nanti puasa ni nak bace novel 24jam jea..hehe tipu jealah :p kalau boleh dah lama saya buat cam2 tapi saya ni pelajar so sib0k skit :(

  Bai bai :D

Best ! Jiwang !

mengapa kau pergi, mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku
reff:
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta
menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku
repeat reff
semoga engkau kan mengerti tentang perasaan ini
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta (indahnya cinta)
maaf sungguh ku tak bisa (tak bisa) untuk kembali padamu
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta
repeat reff
aku inginkan dirimu datang dan temui aku

  Best tau lagu ni ! memang jiwang ! haha memang saya  suka lagu ni . tengok ! sampai lagu lam blog saya pon letak lagu ni . kat sekolah selalu nyanyi lagu ni . tak pon nyanyi lagu aishiteru . lagu aishiteru boleh tahan laa . setakat nak try suara 'merdu' ni . hahaha merdu laa sangat . kalah katak ! :p

  Cuba korang hayati lagu ni . memang ada maksud yang tersurat dan tersirat . lagu ni kena jea dengan jiwa saya . hekhek saya ni jenis jiwang sikit . okey , maybe banyak ! hahahaahakhak (terbatuk pulak) :p

  Okeylah tu jea saya nak cakap . saja nak buat post jiwang ni . bai bai . jumpa lagi yea . =)

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.