AWAS.. AMARAN BUAT WANITA YANG OBSES PADA KECANTIKAN DAN IBU MENYUSUKAN ANAK

Promosi Shaklee untuk wanita, ibu yang ingin cantik dan menyusukan anak


JANGA ABAIKAN MESSAGE INI

Tunggu.....!!!!

Jika anda wanita yang amat mementingkan PENAMPILAN, KECANTIKAN disamping kekal SIHAT serta IBU YANG MENYUSUKAN ANAK,

Ada sesuatu yang anda perlu tahu dari kami

Nanti......!!!!

Teruskan pembacaan anda. Mungkin dengan pembacaan ini akan mengubah persepsi anda tentang kepentingan pengambilan makanan yang baik lagi menyihatkan. 

Nak tahu...!!!!

Baiklah.. Kami bagi tahu..

Bagi mereka yang mementingkan kecantikan dan penampilan, anda mungkin perlukan beberapa perkara di bawah:

1. Pengambilan Energizing Soy Protein (ESP)
Merupakan protein non-GMO yang pastinya selamat untuk di ambil serta keberkesananya yang di jamin. Sangat bagus untuk mereka yang inginkan KULIT HALUS JELITA dan juga IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN ANAK.

2. Vivix
Ya.. anda tidak boleh MENYEKAT PROSES PENUAAN. Tapi anda BOLEH MELAMBATKANNYA. Dengan Vivix, ia mampu mengekakan khasiat kulit berseri, rambut , kuku dan juga otot yangsihat di samping MENGURANGKAN jeragat dan juga meningkatkan sistem immun tubuh anda. Ini lah TONIX AJAIB dari Shaklee

3. Vitamin-C
Oh Vitamin-C tentunya sudah ramai yang mengatahui akan kebaikanya. Tapi, kelebihan Vitamin-C keluaran Shaklee amat BERBEZA. Ia mampu menjadi sumber Vitamin-C sepanjang masa kerana sifat SUSTAINED RELEASED hasil dari inovasi Shaklee sendiri. Memang TERBAIK...!!!

4. Alfalfa
Kulit anda pastinya tidak boleh mengelak dengan rasa gatal-gatal, kusam, kurang bertenaga, keradangan dan alahan. Dengan Alfalfa, masalah kulit anda pasti dapat di atasi. Dengan formulasi Alfalfa yang tersendiri dari Shaklee, ia umpama RAJA HERBA yang harus di miliki oleh setiap wanita disamping khasiat utamanya untuk mengawal MASALAH DALAMAN WANITA. Satu lagi kahsiatnya ialah untuk MENAMBAH kuantiti susu badan bagi ibu-ibu yang menyusukan anak.


Nah itulah 4 produk utama dari Shaklee yang wajib anda PARA WANITA DAN IBU yang mementingkan kesihatan serta kecantikan.

Tapi TUNGGU....!!!!! 

Teruskan membaca. Ada banyak promis-promosi hebat yang Shaklee tawarkan pada anda bagi menghargai pelanggan setia kami.

4 Perkara yang anda patut grab cepat-cepat bulan ni

1. FREE Vitalea yang berharga RM 90.00 dengan pembelian mana-mana produk yang anda suka dan daftar keahlian.

2. Dapatkan FREE membership dengan pembelian melebihi RM 700 - 800  


3. Pastinya setiap pembelian dengan Papaglamz anda akan mendapat POSTAGE FREE. Biar kami menanggung kos penghantaran barang yang anda ingin kan.

4. Pastinya dengan menjadi ahli, setiap pembelian Shaklee akan memberi mata ganjaran cash pada anda. Terbaik kan? Dapat sihat.. Dapat cuba produk.. Siap dapat cash back lagi. Lagi best kalau sama-sama menjadi agent. Tiap-tiap bulan masyuuukk..!!!

Itulah 4 perkara yang harus anda grab bulan ini. Cukup tak? Tak cukup...??

Nanti..!!! Ada lagi tawaran khas dari Shaklee yang best...

Dengan pembelina set-set kesihatan seperti di bawah, anda berpeluang mendapat pengurangan harga sebanyak 5% dari Shaklee. Di tambah jika anda mendaftar sebagai ahli, anda juga berpeluang menikmati harga ahli untuk semua produk shaklee iaitu 20-25% lebih rendah dari harga asal. Memang berbaloi la.





Ada lagi Papaglamz nak kongsikan pada anda semua.

Tentunya testimoni pelanggan-pelanggan yang telah menggunakan produk-produk dari shaklee































Nah itulah tadi promosi-promosi mega dari Shaklee untuk anda semua. Jika anda perlukan sebarang maklumat atupun nasihat tentang nutrisi, jangan segan hubungi kami, "RAKAN NUTRISI ANDA"

-sekian-

Review: BERALIH KEPADA GULA SEMULAJADI | RCC STEVIA SWEETNER



Royal Stevia Sweetner (RSS) merupakan produk yang mengandungi ekstrak dari daun stevia. Kemanisan yang terhasil dari daun stevia merupakan Pemanis Semulajadi yang 300 kali lebih manis dari gula biasa. Kajian klinikal menunjukan STEVIA berguna sebagai pengganti gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan Diabetes, penurunan tahap tekanan darah tinggi dan penurunan berat badan untuk pesakit obesiti. 


RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq


RCC ROYAL STEVIA SWEETNER


Stevia merupakan 150 spesies herba daripada keluarga bunga matahari (Astereacea). Ia secara rasminya ditemui pada kurun ke-19 oleh Dr.Moises Santiago Bertoni. Beliau menamakannya sebagai Stevia Rebaudiana Bertoni sebagai penghormatan kepada ahli kimia Paraguay. Ia merupakan tumbuhan yang berasal daripada kawasan tropika dan sub-tropika di Amerika Selatan dan Amerika Tengah. Stevia yang digunakan secara meluas sebagai pemanis adalah stevia dari spesies Rebaudiana. Ia juga dikenali sebagai sweetleaf, sugarleaf atau sweet herb

Ia merupakan sejenis tumbuhan herba berbatang lembut. Untuk menanamnya, medium yang digunakan adalah dari jenis poros supaya tiada air yang akan bertakung selepas ia disiram. Daunnya berbentuk bujur, batangnya halus dan bergerutu. Dalam keadaan optimum Stevia boleh mencapai ketinggian sehingga 1 meter atau lebih. Ia mengeluarkan bunga kecil warna putih.

RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
ke arah satu rumah satu botol Stevia

KEBAIKAN STEVIA SWEETNER


  Mengimbangkan kandungan gula dalam badan.

  Meningkatkan kadar tenaga kepada tubuh badan.

  Melicin & memutihkan kulit serta awet muda

  Sebagai pemanis semulajadi sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita.

  Membantu menurunkan kadar gula dalam darah (sesuai untuk pesakit diabetis)

  Membantu menurunkan tekanan darah (untuk pesakit darah tinggi)

  Membantu sistem penghadaman badan.

  Membantu peminum yang mengalami masalah Isomnia

  Berupaya mengawal berat badan yang berlebihan.(Obesiti)




RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
hanya TUKAR kan gula putih kepada STEVIA


KELEBIHAN STEVIA SWEETNER

  • Kandungan utama yang menyebabkannya rasa manis adalah bahan steviosides yang tidak mengandungi toksik
  • Steviosides yang diambil secara oral adalah berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan ia mungkin boleh dipertimbangkan sebagai bahan alternatif atau tambahan untuk pesakit darah tinggi.
  • Ujian terhadap kesan hipoglisemik glikosid (kekurangan gula dalam darah) dalam stevia mendapati steviol tidak menghasilkan glukosa, bermakna ia baik untuk penghidap diabetes / kencing manis. 
  • Pengkaji Denmark mendapati hipoglisemik in vitro yang dilakukan steviosid dan steviol berupaya menghasilkan insulin melalui tindakan terus terhadap sel-sel beta.  
  • Ada kajian menyatakan Stevia juga digunakan sebagai tonik untuk jantung dan berfungsi menstabilkan tekanan darah serta degupan jantung
  • Ekstrak Stevia Rebaudiana yang bebas kalori atau SIFAR KALORI sesuai digunakan bahan ganti gula biasa bagi golongan yang mengalami masalah obesiti yang ketagihan gula. 
  • Dua kajian dilakukan oleh Purdue University's Dental Science Research Group mendapati steviosides menghalang pembentukan plak (karat) gigi dan membantu menghalang gigi berlubang (cavities). 

RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq

PAKEJ SEUMUR HIDUP...!!

PLATINUM (7 kotak/21 botol)
HANYA RM980

GOLD (3 kotak/9 botol)
HANYA RM420

SILVER (1 kotak/3 botol)
HANYA RM140

RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
jangan tunggu lagi.. mulakan langkah anda hari ini...! 

Pakej keahlian disediakan untuk mendapatkan harga yang murah dan menikmati manfaat yang lain. Antaranya ialah :-


Produk muslim

Menjana pendapatan yang tinggi

Keahlian seumur hidup

Harga yang lebih rendah

Bonus point

Khairat kematian

TESTIMONI RCC STEVIA SWEETNER


RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
Demam chicken pox teruk sembuh dalam seminggu dengan izin Allah s.w.t.

RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
Masalah sembelit dideritai selama 5 tahun, dengan izin Allah s.w.t. telah pulih


RCC Stevia Sweetner, gula semulajadi, sila sihat, dramaticuniq
Dapat mengawal paras gula dalam darah seterusnya tidak perlu bergantung kepada insulin lagi

Berubahlah kepada kehidupan yang lebih sihat demi masa depan anda dan orang yang tersayang.

<< bimbingan, kelas marketing, bahan iklan >> semua disediakan
anda tidak akan dibiarkan keseorang..!!
..ayuh sertai keluarga sihat RCC2U dan ubah masa depan anda hari ini...

HUBUNGI
agent berdaftar :

AIN : 0133572379
www.dramaticuniq.com




PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY EFG MEGA RAYA


Assalamualaikum dan salam sejahtera..


EFG akan mengadakan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 buat julung kalinya. Sekiranya ada yang berminat untuk memberi sponsor, boleh hubungi nombor yang tertera di atas.

#giveaway #raya2015 #EFG #ExchangeFeedGroup#GiveawayEFGMegaRaya2015

Review | Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Sejak drama TV3 Slot Akasia Hati Perempuan ditayangkan, tudung dan skirt pelakon wanitanya, Yuhanis menjadi tumpuan ramai. Cantik sungguh segala jenis kaler tudung bawal satin yang di pakai Yuhanis dan berjaya menjadi trending walhal tudung satin sudah lama ada di pasaran.


bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA

Anda ingin tampil cantik dan bergaya seperti Mia Ahmad semasa hari raya nanti? Masih tercari-cari tudung yang sesuai dengan tema baju raya anda? Kami ada penyelesaiannya.


bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Grey


Kami menjual tudung bawal satin exclusive gred AAA yang mempunyai 49 warna untuk anda pilih (ada dalam gambar di bawah..scroll ya).

Tudung bawal satin exclusive dengan pelbagai warna menarik mampu meningkatkan seri anda pada pagi raya.


bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Chocolate


Material kain bawal satin ini adalah Italian Premium Dull Satin. Kainnya tebal, tetapi tidak panas. Material yang digunakan juga tidak berkilat, nampak moist dan mudah iron.



bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Biru


Tudung bawal satin ini terbentuk elok bila dipakai kerana kainnya yang lembut tetapi mudah dipakai. Yang penting boleh dipakai labuh.


bawal satin cantik.bawal satin murah,bawal satin mia ahmad
Bawal Satin Exclusive Gred AAA | Pink

Sehelai tudung bawal Satin ini berharga RM35. Postage Semenanjung Malaysia RM6/ Sabah Sarawak RM10.


Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA


Harga PROMOSI PENGENALAN RM30 SAHAJA sehingga 1 Julai 2015.


Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA


Jom dapatkan SEGERA Bawal Satin Exclusive


Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA
Pilihan Warna Bawal Satin Exclusive Gred AAA




Jika berminat boleh sms / whatsapp / telegram 013-3560192 atau ke online store: http://onlinestore.irrayyan.com/





DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.