Puss In Boots Movie



Assalamualaikum .
Peace Yo ! ^.^

Korang dah tengok ke
belum cite " Puss In Boots " ?
Ina baru jea tengok .
Memang best giler.
Lawak pulak tuh .

Maybe bagi korang cite ni
kebudak - budakan .
Tapi disebabkan Ina ni
Pencinta Haiwan .
kuikui ^.^

Lebih - lebih lagi haiwan yang tomey 
cam kucing .
Jadi memang Ina minat ler cite
berkaitan dengan haiwan TERCOMEL didunia ni .
ekehekeh

Yang belum tengok movie ni lagi tu . . 
Cepat - cepat lah tengok yea ?
Hehe

Salam Sayang Ina

Ina Demam






Assalamualaikum .
Peace Yo ! ^.^ v


Uhuuuk uhuuuk uhhhukkk ! !
Aduih ! Pedihnya tekak ni .
Batuk kering lah pulak !
Camna Ina boleh demam ni ?
Nak tahu ? Meh Ina cite cite sikit : P


Hari Rabu

Di rumah , malam . . . .

Ina : Mi , Kenapa eh Ina sakit tekak ni ? Macam kering jea ni . Pedih !

Mommy Ina : Sakit tekak ? Ina kurang air tu . Pergi minum air .

Ina pun pergilah dapur .
Bukak peti sejuk , ambik gelas , tuang dan minum !
Hehe = D

Hari Khamis

Di sekolah , hujan lebat . . . .

Ina : Nak balik camna ni , hujan lebat .

Kawan Ina : Redah jealah .

Ina : Hmm . . . Jom lah .

Dan baju pun basah kuyup . . . Hehe


Hari Khamis Malam Jumaat

Ina : Uhhhuk uhhhuk uhhhhukkk ! ! ! Haaachooo !

Haha tu dia . Batuk dengan selsema dah datang .
Dia datang , dengan lengang lengok . kahkah 
Abaikan . = D


Hari Jumaat - Sekarang

Demam belum kebas .  ='(


Aduih ! Macam mana lah nak pergi
sekolah esok . Nasib baik esok
tak ada kelas tambahan .

Jadi , bersyukur lah sebab
korang dapat cuti selama seminggu .
Hahaha ^.^

Bye , Annyong ! ^.^ w

"Exclusive Giveaway by Niena Sofea"

( klik banner untuk join )

Assalamualaikum .
Peace Yo ! ^.^ v

Selamat pagi semua .  : D
Uiik korang , Cik Niena Sofea
ada tinggalkan komen , ajak join GA Niena .
Tersengeh lebor Ina dibuatnya .
Hehe Tau tau lah , Ina memang suka join GA . lalala ~ : P

Tenkiuw tau Niena sebab bagi tau Ina .
Hee ~
Korang pun join lah , rugi tau kalau tak join !
Ada 51 hadiah . . . Oh my , syoiknya !
 Haha

Korang kalau nak join klik kiut banner kat atas tu .
Yang ada wajah ayu Cik Niena kita . ^.^


Tarikh Tutup Ga : 1 June 2012

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.